Bezárás

Ibafa, Arany János utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Ibafa, Arany János utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
200 m²
Négyzetméterár
25 000 Ft/m²
Telekterület
4 800 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Pince
van
Épület szintjei
földszintes
Kilátás
panorámás
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben

Ez a valaha régen gyönyörű tornácos ház Ibafa Arany János utcában található, átjáró forgalomtól mentes, gyönyörű kilátással eladóvá vált. A ház jelenleg lakatlan, adásvétel után azonnal birtokba vehető. A szobák az ilyen házakra jellemzően egymásból nyílnak, nagy terek és fény jellemzik. Három hálószoba van, egy hatalmas előszoba melyből nyílik a kamra és padlásfeljáró illetve a konyha ahonnan pedig nyílik külön fürdőszoba és WC.
A ház egy régi vályogépület, erősen felújítandó vagy bontandó. Víz, villany van, vezetékes gáz Ibafán nincsen, de palackos gáz bármior elérhető. A fűtést a többség fával oldja meg.
A telek hatalmas, közel 5000 nm, vannak melléképületek de valószínűleg lebontásra várnak. Van a telken pince is.
A telek hatalmas, sok lehetőséget rejt magában és a kilátás is pazar.
Ibafa Baranya megye egy pici gyöngyszeme, Szigetvártól 15 percre, Pécstől mintegy 45 percnyire. Túrista célpont a faluban található pipamúzaum révén illetve mivel túraútvonalak mellett helyezkedik el. A közelben van kisvasút, vár, vadászati lehetőség, halastavak és ökofalu is. Remek kirándulási, gombászási terület, erdőkkel, patakokkal átfűzve.
Az emberek többsége kisgazda, egyéni vállalkozó, nagyon összetartó közösség. A faluban laknak hollandok és belgák is, szeretik a csend és nyugalom miatt. Van a faluban bolt, kocsma, templom, orvosi rendelő; óvoda és iskola pedig a szomszédos településen.
A házat édesanyám árulja, csak komoly érdeklődők hívjanak. Köszönöm