Bezárás

3. kerület, Remetehegy

Térkép előnézet

megnézem a térképen

3. kerület, Remetehegy

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
266 m²
Négyzetméterár
597 744 Ft/m²
Telekterület
1 471 m²
Szobák száma
7
Tetőtér
beépíthető
Ingatlan állapota
befejezetlen
Pince
van
Épület szintjei
3
Fűtés
házközponti
Komfort
duplakomfortos
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön helyiségben

Eladó Budapest III. kerület  Remetehegy  részén egy keleti tájolású, elvehetetlen panorámával rendelkező, 266 m2 hasznos alapterületű 80 %-os készültségű család  ház!  A 1471 m2  telek egy 2521 m2-es, érvényes használati megosztással rendelkező ingatlan részét képezi. Az építési szabályzatok szerin, akár  egy 4 lakásos társasház kialakítására is van  lehetőség. A friss ajánlat miatt az új ár: 172 millió forint.
  Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!  
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára leg kedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.