Bezárás

Kecskemét, Máriahegy

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kecskemét, Máriahegy

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
220 m²
Négyzetméterár
609 091 Ft/m²
Telekterület
5 650 m²
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)

KIEMELT AJÁNLATUNKBAN ELADÓ | Kecskeméten, az Arborétum szomszédságában, kitűnő adottságokkal rendelkező és igényes kialakítású , nádtetős, impozáns családi ház, egyedülálló 3.000 m2-es belterületi telken, 2650 m2 további gyümölcsössel!

A nádtető újra fénykorát éli, esztétikában verhetetlen és a bioépítészetben az egész világon egyre népszerűbb a természetessége miatt, hiszen az aktuálisan beállított klímát sokáig tartani tudja, kiváló hőszigetelésnek köszönhetően a téli hideg hónapokban is nagyon jól tartja a meleget,viszont a nyári kánikulában nem kell légkondicionálót,és más hűtésre alkalmas berendezést használni.

A 220 m2 alapterületű házban, nappali + 3 szoba kapott helyet, amelyek a megszokottól eltérő tágas méretekkel rendelkeznek. A paradicsomi hangulatot tovább fokozza a 4 személyes épített finn szauna, és a gyönyörű telken található 120 m2-es fedett, kültéri medence. Autóit a 2 állásos szintén nádtetővel fedett garázsban tudja tárolni ahol plusz tároló is ki lett alakítva. ( itt további 1 beálló kialakítható) Kemenceház, hangulatos kert, térkövezés, gyümölcsfák!
A ház pinceterében található a wellness helyiség szaunával, biliárd teremmel és természetesen mosdóval!
Az irányár megegyezés szerint tartalmazza a teljes berendezést!

Megbízásunk szerint további információért kérem keressen!

134000000 Ft

Referencia szám: HZ518140