Bezárás
130 M Ft

Badacsonytomaj, Badacsonyörs

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Badacsonytomaj, Badacsonyörs

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
18 694 Ft/m²
Telekterület
6 954 m²
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
utcában
Beépíthetőség
15 %

KIEMELTMEGBIZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!

BADACSONYÖRS BELTERÜLETÉN A HEGYOLDALBAN, ASZFALTOS ÚTON KÖNNYEN MEGKÖZELITHETŐ, BALATONI PANORÁMÁS 6954 NM-ES EGYBEFÜGGÓ TELEK, ELADÓ.
A HÉSZ SZERINT EGY TELEKRE CSAK EGY ÉPÜLETEGYÜTTES ÉPITHETŐ, EZÉRT NÉGY MAJDNEM EGYFORMA TERÜLETRE MEGOSZTVA, NÉGY ÉPÜLETEGYÜTTES ÉPITÉSE VÁLT LEHETŐVÉ. KÉT ÉPÜLETEGYÜTTES ENGEDÉLYEZETT ÉS ÉRVÉNYES ÉPITÉSI ENGEDÉLYE ÉS LÁTVÁNYTERVE, RENDELKEZÉSRE ÁLL. EZEK AZ ENGEDÉLYEK MÉG A LEJÁRATOT KÖVETŐEN 1-1 ÉVVEL MEGHOSSZABITHATÓK ÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK.
A TELKEN FÖLDKÁBELEN AZ ÁRAM BEVEZETÉSRE KERÜLT. A VÍZ IS A TELKEN RENDELKEZÉSRE ÁLL. A GÁZ ÉS A CSATORNA AZ UTCÁRÓL KERÜL BEVEZETÉSRE AZ ÚJ TULAJDONOS ELKÉPZELÉSE SZERINT.
A BALATON ÉSZALI OLDALÁN ILYEN ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ EKKORA EGYBEFÜGGŐ PANORÁMÁS TELEK KIALAKITÁSÁRA MÁR NINCS LEHETŐSÉG. ELHELYEZKEDÉSÉNÉL FOGVA TÖBB FUNKCIÓ KIALAKITÁSA LEHETSÉGES. NÉGY KÜLÖNÁLLÓ TELEK ESETÉN LAKÓHÁZAK VAGY ÜDÜLŐHÁZAK ÉPITÉSE, ESETLEG ÜZLETI CÉLLAL VENDÉGFOGADÁSRA ALKALMAS ÉÜLETEK ÉPITHETŐK ERRE A TERÜLETRE.
A TELKEN TALÁLHATÓ EGY FÖLDIPINCE, MELY ÉRTŐ KEZEK MUNKÁJA SORÁN
KÜLÖNLEGES KÖZÖSSÉGI HELYISÉG KIALAKITÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉT TEREMTI MEG.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
KAJDEL ZSUZSANNA VEZETŐ TANÁCSADÓ