Bezárás

16. kerület, Sashalom

Térkép előnézet

megnézem a térképen

16. kerület, Sashalom

x
Típus
eladó ikerház
Alapterület
185 m²
Négyzetméterár
413 514 Ft/m²
Telekterület
400 m²
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is

KIZÁRÓLAG A JÖVŐ INGATLANIRODÁJÁBAN!

-KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS ÉS ELLÁTOTTSÁG MELLETT, CSENDES KÖRNYEZETBEN!
-SASHALMI PIAC, ÖNKORMÁNYZAT, KILÁTÓ, REFORMÁTOROK TERE, SASHALMI CSÚSZDAPARK KÖZELÉBEN

-HÉVmegálló, buszjáratok pár percnyire gyalogosan elérhetőek.

Budapest 16.kerületben, Sashalom nyugodt, csendes részén, a Polgármesteri Hivatal, a piac, játszótér, park, szobrokkal, szökőkúttal teli Reformátorok tere, szuper, új játszótér, csúszdapark, iskolák, óvodák közelében, csendes, aszfaltos utcában eladó egy szeparált, 185 m2 lakótérrel rendelkező, 2 szintes ikerház fél + különálló garázs.

A ház úgy épült, hogy az utcafrontról nézve jobb oldalon egy külön kapun meggközelíthető, külön bejáratú kisebb, 60 nm-es, felújított házrész található. Az utcafrontról nézve a bal oldalon pedig a nagyobb, 2 szintes, jelen hirdetésben szereplő 185 nm-es lakrészhez jutunk. Mind2 oldal együtt is eladó.

A két lakrész jelenleg teljesen elkülönített bejárattal, külön mérő órákkal, leválasztott kert résszel rendelkezik.

Az 1980-as években téglából épült, cserép fedésű ház hátsó udvarán tágas garázst, parkosított részén kis teraszt találunk.
Néhány éve az ingatlanban felújításokra került sor, ekkor műanyag nyílászárókat építettek be, új cirkóról működő fűtésrendszert alakítottak ki, új lépcső készült, tetőt cseréltek.

A házba belépve egy 20 nm-es, üvegezett, világos veranda fogad minket, majd a nappali-konyha-étkező, 31 nm-es, egy légtérben helyezkedik el, ugyanezen a szinten található a kamra, és a kádas fürdőszoba.
Az emeleten egy 26 nm-es nappali, egy 27.5 nm-es szoba, 20 nm-es szoba, és 14 nm-es szoba, valamint egy szárítóhelység, egy 5 nm-es zuhanyzós fürdőszoba, és egy külön wc található.

Kertje zöld, árnyas, fás.

Rugalmas megtekintési lehetőségekkel várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

I.ÁR: 76.5 M Ft

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem cím alatt talál.

Cséza Gabriella Ingatlanszakértő
A Jövő Ingatlanirodája