Bezárás

Derecske, Hajdú-Bihar megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Derecske, Hajdú-Bihar megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
89 m²
Négyzetméterár
178 652 Ft/m²
Telekterület
1 112 m²
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Pince
nincs
Épület szintjei
földszintes
Tetőtér
nem beépíthető
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
utcai
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Légkondicionáló
nincs

Jó állapotú házat szeretne –jó, elfogadható áron, Derecskén?
Akkor tekintse meg ajánlatunkat mihamarabb!

Régebbi építésű, ám beton alapú és tégla falazatú, folyamatosan újított, közel 90 m2-es családi házat kínálok eladásra.

Az újítások során a szobák laminált parkettássá, egyéb helyiségek mázas kerámiával burkoltakká váltak, a fürdőszobában zuhanyfülke került kialakításra, valamint az ablakokat is hőszigetelt műanyagra cserélték. Így a ház belseje a mai igényeknek megfelelően szépült.

A fűtés gázkazánnal történik, de van emellett vegyes tüzelésű kazán is, sőt, hideg téli estéken akár kandallóval is lehet biztosítani a kellemes meleget.

A két tágas szobának külön bejárata van, a konyha, mely az eredeti házhoz hozzáépített részben került kialakításra, elég tágas ahhoz, hogy ebédlőként is funkcionálhasson.

A konyha előtti részen, a ház hátsó részénél egy fedett terasz is található.

A teraszra és a ház külső részére – mely nem rossz állapotú így sem- való csekély ráfordítással az ingatlan kívülről is megújulhat, s új tulajdonosa így már a kívül-belül modernizált otthona előnyeit is élvezheti.

Az 1112 m2-es telek hasznosítására sok lehetőség adódik, például saját gyümölcs és zöldségtermesztésre, emellett parkosított udvar kialakítására is bőven van hely.

Az ár tartalmazza a bútorzatot is.

Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, hívjon és tekintse meg mihamarabb!
CSOK és hitel-ügyintézésben is segítséget nyújtunk igény esetén.


Kedvező hírek a kormány otthonteremtési programjának részeként az ingatlant vásárlóknak illetve ingatlanon felújítást végzőknek:

1., 2021. január elsejétől A CSOK támogatás igénybevételével ingatlant vásárlóknak nem kell majd vagyonszerzési illetéket fizetni a megvásárolt (új vagy használt) ingatlanjuk után.

2., 2021. január elsejétől az ingatlanon végzett felújítások felét az állam támogathatja (maximum 3 millió Ft értékben). Ennek az úgynevezett LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSNAK a felhasználási köre sokkal tágabb, mint a korszerűsítésre igényelt CSOK támogatásé, amennyiben a kérelmező megfelel a feltételeknek!