Bezárás

14. kerület, Szuglói Körvasút sor

Térkép előnézet

megnézem a térképen

14. kerület, Szuglói Körvasút sor

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
93 m²
Négyzetméterár
525 806 Ft/m²
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
2
Emelet
1
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
duplakomfortos
Lift
nincs
Parkolás
utca, közterület
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás
délkelet
Légkondicionáló
nincs

Akár nappali + 5 élhető méretű hálószoba is kialakítható !!!

Zugló alacsony autóforgalmú utcájában fedezze fel ezt a körbenapozott szépséget!

A nappali ideális délkeleti tájolású, de a konyha, az étkező is ablakos, az emeleti hálók dupla ablakosak, fény tehát van bőven. (Ha erről a sok fényről a napelemek jutnak eszébe, nem jár rossz helyen: a tető délkeleti tájolása ezt is lehetővé teszi.)

De haladjunk csak kívülről befelé. A 9 lakásos társasház a Szuglói körvasút soron található, 1982-ben épült. 2 lépcsőházból áll. Az érintett lépcsőházból 4 lakás nyílik összesen. Az eladó lakás az utcától és így a vasúttól is távolabbi lépcsőházban helyezkedik el. Tégla épület, a tető zsindely fedésű.

Az első emeletről nyílik a belső kétszintes lakás alsó szintje: itt egy nagy 27 m2 nappali, egy kádas fürdőszoba, étkező és konyha található. A dolgozósarok a nappaliban kapott helyet. (Ha amerikai konyhát szeretne, a konyha étkező egy plusz szobává alakítható.)

A nappaliból falépcsőn lehet felmenni a felső szintre, ahol két nagy hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba van, valamint a még beépíthető padlástérbe lehet feljutni.

Az állapotát tekintve: a konyhához és fürdőszobákhoz már nem kell nyúlni. Igény szerint egy tisztasági festés, esetleg az ablakok cseréje vagy felújítása, radiátorok átfestése után a lakás beköltözhető.

A sok ablak miatt a szobák igény szerint oszthatók. Jelenleg nappali + 2 nagy hálószoba van (lásd jelenlegi alaprajzok), de akár további 3, összesen 5 élhető méretű hálószoba is kialakítható a következő módokon:
-Csak a lakásból elérhető padlástér beépítése. Kb 24 m2 bruttó alapterület, belmagassága középen 2.4 méter.
-A jelenlegi nagy 22 m2 háló kettéosztása a "megvalósítható alaprajzon" jelzett módon
-A konyha szobává alakítható, a konyha funkció bekerülhet a 27 m2-es nappaliba.

A lakáshoz tartozó padlástér kb 45 fokos hajlásszögű tetőtérben van. Belmagassága 0-ról indul és a legmagasabb ponton kb 2.4 méter. Tároló helyiség vagy egy hálószoba kijön belőle.

Az utcán ingyenes a parkolás és bőven van hely, mivel zsákutca és csak az egyik oldalon vannak házak. A kertbe be lehet állni és eladó garázshely is van, egy másik tulajdonos árulja 3.5 millióért.

A lakáshoz tartozik egy 6,5 négyzetméteres pincei tároló, amely 1,3 millió forintért vásárolandó meg a lakással együtt. (kötelező)

A közös költség alacsony, havi 5800 Ft. (A szemétdíj, biztosítás, évi 1 kertgondozás és némi tartalék van benne)

Könnyen megközelíthető tömegközlekedési kapcsolatok:
5 perc gyalogtávolságra a belvárosba menő 5-ös busz és a 62-es, 69-es villamos megállója.
10 perc gyalogtávolságra Újpalota vasúti megállóhely.

Bevásárlási lehetőségek:
TESCO: 5 perc gyalog
Kolozsvár utcai piac: 5 perc gyalog

Az utcában pár percnyi sétára nagy játszótér és focipálya található, ahová iskoláskorú gyerekek a minimális járműforgalom miatt egyedül is elengedhetők.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, tekintse meg a virtuális sétát a fenti linken, amely garantáltan vírusmentes és a teljes lakás bejárható vele, bármely sarokba bekukkanthat.
A padlásra és a pincébe sajnos nem lehet betekinteni virtuálisan, ezt a komoly érdeklődőknek személyesen tesszük lehetővé.

Várom megtisztelő hívását. A járvány időszakban maszkot viselek és Öntől is ezt kérem.