Bezárás

Győr, Gyárváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Győr, Gyárváros

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
49 m²
Négyzetméterár
385 714 Ft/m²
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Épület szintjei
2
Emelet
1
Tetőtér
nem tetőtéri
Fűtés
gáz (konvektor)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
utca, közterület
Kilátás
utcai
Rezsiköltség
7 000 Ft/hó
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m vagy magasabb

Best of Ingatlan Iroda újabb  hihetetlen ajánlata:

Győr Gyárváros, frekventált, csendes nyugodt részén,családi házas övezetben,1 emeleti tégla építésű, 49 nm-es lakás + galériával , mindössze: 19.900.000,-ft-ért

A lakást pár éve felújították, gyönyörű burkolatok jellemzik, nagy élhető terekkel, kiváló szomszédsággal, rendezett lépcsőházban. 

Lakás elosztása:

Tágas előtérbe érkezve, innen tudunk tovább haladva eljutni a fürdőszobába , a wc.-be vagy a konyhás-étkezőbe. A folyosó legvégén nyílik a közel 24 nm-es szoba és a galéria

A szoba bal oldalán vezet fel a lépcső a galériába ( 7 nm ), mely  hálótérként  is szolgálhat, vagy dolgozó szobának, vagy akár gyerkőc birodalomnak.

Közös költség: 7000,-ft/ hó

A fűtés konvektoros, a ház kívülről - belülről jó állapotú.

Külön 6 nm-es tároló tartozik a lakáshoz, mely a földszinten az udvaron található.

A kertben nagy közös kerti pihenő gondoskodik a lakók nyugalmáról vagy a kerti bulikról, vagy a családi sütögetésekről.

 Gyönyörű, példaértékű kert tartozik a házhoz, különféle, különleges gondozott növényekkel.

Amennyiben nem szeretne lemaradni erről a példátlan ajánlatról, hívjon még ma:

Németh Adrienn
Best of Ingatlan

SZOLGÁLTATÁSAINK:
-Ingatlanközvetítés, értékbecslés.
-Adásvételi szerződések elkészítése - akár azonnal - Győr Belvárosában, kiváló ügyvédekkel, kedvező díjszabással.
-Energetikai Tanúsítvány készítése, 24 órán belül, kedvező áron!
-Bármilyen földhivatali eljárás gyors ügyintézése, kitűnő kapcsolatainkon keresztül.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREKEN KERESZTÜL:
-Teljes körű, díjmentes hitelügyintézés (személyi- és lakáshitel), 3-5 héten belül, CSOK ügyintézése bármelyik hazai Pénzintézetnél.
-Nagyon kedvező lakásbiztosítás.
-Ingatlanok tervezése, kivitelezése.
-Használt ingatlanok felújítása, lakberendezés

Győr Gyárváros története:

A klasszikus értelemben vett Gyárváros északon a Mosoni-Duna, nyugaton a Vas Gereben utca és a Fehérvári út, délen a MÁV 1-es számú Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonala (Győr-Gyárváros megállóhely), keleten pedig az Iparcsatorna által határolt terület, teljes kiépülése még napjainkban is folyik.

A klasszikus értelemben vett Gyárváros volt tulajdonképpen hazánk első ipari parkja, ma azonban a területen egykor működött üzemek jó része megszűnt, vagy itteni telephelyeit felszámolta.
A Győri Textilgyár egykori hatalmas gyártócsarnokában bevásárlóközpontot alakítottak ki. Napjainkban a terület kereskedelmi jellege egyre erősödik. Korábban a Széchenyi hídról balra a Rába Magyar Vagon- és Gépgyár Vasúti járműtelephelye állt. Mára a kiköltözött telephely helyén az Árkád üzletközpont épült fel, mellette a Városrét épülő látványa fogad.

Az ipartelepektől keletre 1904 és 1917 között két ütemben lakónegyed épült. A gyárvárosi munkáskolónia a századforduló szecessziós építészetének kiemelkedő városépítészeti alkotása. Hazánkban elsők között itt sikerült megvalósítani a nem központi, „helyi” tanácsi (önkormányzati) városképi védelmet. A rendeletnek köszönhető, hogy a városrész nemkívánatos átalakulása lelassult, a történeti épületek helyreállításának és az új épületek megformálásának építészeti színvonala emelkedett. Ma már a negyed műemléki jelentőségű terület. A Mátyás téren épült fel 1928-1929-ben Jézus Szentséges Szívének szentelt plébániatemplom, a modern magyar templomépítészet első remekműve. A második világháború folyamán a kazettás famennyezetet gyújtóbombák égették le. Az újjáépítésnél a kazetták helyett vasbeton födémet alkalmaztak.

Gyárváros északkeleti része Kiskút, a város hagyományos kiránduló helye. Az erdős, ligetes területet keleten az Iparcsatorna határolja. Területének nagyobb részét lakóházakkal építették be, de a Kiskút ligetben kapott helyet a 30 000 nézőt befogadó Győri ETO Stadion, a Magvassy Mihály Városi Sportcsarnok, a Műjégpálya és a Xantus János Állatkert is.