Bezárás

16. kerület, Rákosszentmihály

Térkép előnézet

megnézem a térképen

16. kerület, Rákosszentmihály

x
Típus
eladó ikerház
Alapterület
95 m²
Négyzetméterár
872 632 Ft/m²
Telekterület
400 m²
Szobák száma
3
Építés éve
2021
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
hőszivattyú, padlófűtés
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
udvari
Fürdő és WC
külön és egyben is

CSOK, Kedvezményes hitel felvehető!

A JÖVŐ INGATLANIRODÁJA AZ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLANOK SPECIALISTÁJA - MI BERUHÁZÓI ÁRON ÉRTÉKESÍTÜNK!
Kérje naprakész, felkészült, valóban több éves tapasztalattal rendelkező kollégánk segítségét, pontos műszaki tájékoztatását!

-KIVÁLÓ MŰSZAKI TARTALOMMAL!
-400 NM-ES, KÉNYELMES MÉRETŰ TELEKKEL!
-KÜLÖN UTCAFRONTI BEJÁRATTAL!
-VALÓBAN MINŐSÉGI KIVITELEZÉS!

BUDAPEST XVI. KERÜLET, RÁKOSSZENTMIHÁLY, CSENDES, HANGULATOS UTCÁJÁBAN, 2021 TAVASZI ÁTADÁSSAL, EMELT MŰSZAKI TARTALOMMAL ÉPÜLŐ EGYEDI IKERHÁZ ELADÓ!

Egy modern, gazdaságosan fenntartható, energiatakarékos OTTHONT AJÁNLUNK, MELY MÁR OLYAN EXTRÁKKAL RENDELKEZIK, AMIKET A LEGTÖBB ÚJ HÁZBAN CSAK FELÁRÉRT ÉPÍTENEK BE!

Kis forgalmú utcában, földszintes 95 nm-es, 2 hálóval + nappalival és 400 nm telekhányaddal rendelkező ikerházat kínálunk megvételre.

A 95 NM-ES INGATLAN AZ ALÁBBI HELYSÉGEKKEL RENDELKEZIK:
-előtér, külön wc, fürdőszoba, 40 nm-es nappali-konyha-étkező, kamra, gardrobe, 2 kényelmes méretű hálószoba és részben fedett terasz.


Az ingatlan kiváló műszaki paraméterekkel épül, A LEGÚJABB EURÓPAI NORMÁKNAK MEGFELELŐEN, PTH 30 N+F felmenő falakkal, külső 12 cm szigeteléssel, remek hőszigetelő értékkel bíró, 3 rétegű üvegezéssel, műanyag nyílászárókkal, aljzat-, lábazati-, és födém szigeteléssel. A tető fedése cseréppel történik. A tetőtérbe való feljutás lenyitható padlásfeljárón történik. Saját ízlés, és design szerint választhatóak a burkolatok, szaniterek. Az összes külső nyílászárónál rendelkezésre állnak az elektromos redőnyhöz szükséges kiállások.

Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása levegő-víz hőszivattyúval megoldott, a hőleadás padlófűtésen keresztül történik.

Felszíni, burkolt autóbeálló telken belül kialakításra kerül.

A lakások saját, leválasztott kerttel, és telekrésszel fognak rendelkezni.

Egy könnyedén fenntartható, alacsony rezsiköltségekkel bíró, igényes, jó hangulatú otthona lehet - kiváló ellátottság mellett, nyugodt, és csendes környezetben.

A kormányrendeletben meghatározott idejű jótállással, az érintetlen, teljesen új lakás élményével ajánljuk a házakat! ---

95 nm-es lakás kulcsrakész ára: 82.900.000- Ft

Amennyiben még eladó ingatlan van-de belevágna egy házvásárlásba-kedvezményes díj ellenében végezzük ingatlana értékesítését, ha tőlünk vásárolja meg új ingatlanát!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem cím alatt talál.

Cséza Gabriella Ingatlanszakértő
A Jövő Ingatlanirodája