Bezárás
174.9 M Ft

Balatonvilágos, Balatonaliga

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonvilágos, Balatonaliga

x
Típus
eladó étterem, vendéglő...
Alapterület
390 m²
Négyzetméterár
448 462 Ft/m²
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
2
Légkondicionáló
van

Lakóingatlan és étterem egyben - így kínálja eladásra a City Cartel ingatlaniroda ezt az ingatlant, amely Balatonvilágos ámulatba ejtő, egyedi panorámával bíró utcájában található.

A folyamatosan karbantartott, összesen 161 nm-es épület 1206 nm-es telken helyezkedik el, melyből 360 nm-t a hangulatos, térkövezett, ellátott árnyas külső terasz tesz ki, mely több mint 50 fő befogadására alkalmas.

Az épület hagyományos módon épült, tégla falazattal, állapota jó, homlokzata hőszigetelt és nemesvakolattal ellátott. Nemesvakolatot csak az utcafront kapott, az udvari homlokzat színezése még vissza van. 

A padló a szobában parkettával, szőnyegpadlóval borított, a többi helyiségben kerámiával burkolt. A lakás külső nyílászárói fa szerkezetű, hőszigetelő üvegezésű ablakok. Szellőzés: gravitációs szellőzés. Összességében a lakás terei jó állapotúak, alaprajzi kialakítása korszerű. A fűtést és melegvíz ellátást gázkazán biztosítja az ingatlan számára. Gépészeti berendezések koruknak megfelelő állapotúak. A nyílászárókon redőny van. A telekről, illetve a helyiségekből Balatonra néző csodálatos körpanoráma van.

Az alsó szint étteremként működik, ami 60-70 fő befogadására alkalmas, kíváló lehetőség esküvők, céges rendezvények, osztálytalálkozók lebonyolitására is.

A felső szinten található a nagy tágas élettérrel bíró lakóingatlan, ami 4 hálószoba 2 fürdőszobát és egy 60 nm-es amerikai konyhás nappalit foglal magába, amit egy 80 nm-es, panorámás teraszról közelítünk meg.

Pinceszint: itt kapott helyet a kazánház. Az ingatlan hasonló korú és kialakítású lakóházak környezetében található.

Az ingatlan parkolójában kb. 10 autó elhelyezésére van lehetőség.

Mivel az ingatlan a Balatonhoz látogató turizmus potenciális közönsége a vendéglátó egységeknek, ezáltal kiemelkedően magas üzleti értékkel bír.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes, azonnal igénybe vehető.

Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot, felszerelést, gépesítést.

További információval és személyes megtekintéssel kapcsolatban alábbi elérhetőségeimen a hét bármely napján szívesen állok rendelkezésére!

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.