Bezárás
1.8 M Ft

Kisköre, Heves megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kisköre, Heves megye

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
1 138 Ft/m²
Telekterület
1 582 m²
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül
Beépíthetőség
25 %

Kiváló elhelyezkedésű, 1582 m2-es építési telek eladó Kisköre

A Tisza-tónál Kisköre kellemes, városközponthoz közeli utcájában kínáljuk eladásra ezt a hangulatos, szépen karbantartott 1582 m2-es lakóövezeti telket. A remek adottságú telek ideális mindazoknak akik új családi ház, vagy nyaraló építésével saját ingatlan tervüket szeretnék megvalósítani vízpart közeli településen.

Jellemzői:

Méret: 1582 m2
Beépíthetőség: 20 %
Maximális megengedett építménymagasság: 4,5 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló

A házszámos telek 16 méteres utcafronttal rendelkezik, kerítéssel, kapuval gépkocsik beállására, ahol egy korábbi parasztház alapja található (az épület lebontásra került). Az első kertben rózsák, eperfa, diófa és kerti WC is található. A kerítéssel elválasztott hátsó telek részen gyümölcsfák és a fúrt kút található. A terület méretéből adódóan ideális ház/nyaraló építésére, ugyanakkor gazdálkodásra, medence építésére, állatok tartására vagy hajó és csónak téli tárolására.

Közművek:

A telken belül jelenleg áram, gáz- és csatorna csonk van. Vezetékes víz bekötése az utcáról lehetséges. A locsolást fúrt kút biztosítja.

Elhelyezkedése / Környezet:

A beépíthető telek kellemes lakóövezeti aszfaltozott utcában található, igényes családi házak és barátságos szomszédok környezetében. A városközpont 5 perc séta, ahol üzletek, óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, étterem, cukrászda is található, ugyanakkor a vízpart (strand, kikötő) is gyorsan megközelíthető. A csodálatos élővilágú Tisza-tó a horgászat, vízi sportok és vízpart kedvelőinek ideális hely, itt mindig akad program.

A telek rendezett tulajdonjogú és tehermentes. Valósítsa meg vidéki álmát, vízpart közelében!

Jöjjön, nézzük meg együtt! Várom hívását hétvégén is.