Bezárás

Zalalövő, Zala megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Zalalövő, Zala megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
230 m²
Négyzetméterár
347 826 Ft/m²
Telekterület
13 045 m²
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (cirko)
Parkolás
udvari beálló
Kilátás
udvari

Zala megyében, a Balaton, az osztrák, a szlovén és a horvát határ közelében, felújított 230 m2 alapterületű parasztház, 70 m2-es vadászházzal és 13.045 m2 földterülettel eladó. A parasztház különlegessége az egyedi hangulat és berendezés, a nagyméretű étkező, konyha és borozó, melyben a búbos kemence található, továbbá a fedett kültéri terasz, közösségi tér.
A teljes körűen felújított, két szintes parasztház alapterülete 230 m2, melyből a földszint 149 m2 és a beépített tetőtér 81 m2. A földszinten található a közös légtérben kialakított tágas konyha-étkező-borozó és a búbos kemence, továbbá a társalgó sarok, egy fürdőszoba, egy WC és a kazán helyiség.
A földszintről igényes falépcső vezet fel az emeletre, ahol nagyméretű társalgó, 4 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC találhatóak.
A ház előtt, a parkosított kertre néző nagyméretű fedett terasz csodás helyszín a kültéri kikapcsolódásra és a társasági összejövetelekre.
A parasztház mellett romantikus hangulatú 70 m2 alapterületű vadászház áll, melyben konyha-étkező helyiség, hálószoba és zuhanyzó, WC kerültek kialakításra. A vadászház fűtése a fa-tüzelésű kályhával megoldott.
Az ingatlanba bevezetésre került a víz, a gáz, a csatorna és a villany. A parasztház radiátor fűtését a két nagyméretű kazán biztosítja. Az öntözés az udvarban található 3 kút segítségével megoldható.
A lankás domboldalon és a völgyben elnyúló összefüggő, 13.045 m2 alapterületű csodás birtokon gyümölcsösfák, mezők, fenyőerdők, rét és patak is megtalálható. A földterületek több helyrajzi számon vannak nyilvántartva, melyből 5.573 m2 belterület és 7.472 m2 zártkert besorolású. A ház körül kialakított parkosított kertet és gyümölcsöst vadkerítés védi. A parkosított udvarban kültéri grillező került kialakításra. A csodás birtok méretének köszönhetően alkalmas kikapcsolódásra, lovak tartására, vadászatra és gazdálkodásra. (704)
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 704. számú ajánlatra! Irodánk címe: Kaposvár Irányi D. u. 9.