Bezárás

Hosszúhetény, Püspökszentlászló

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Hosszúhetény, Püspökszentlászló

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
180 m²
Négyzetméterár
472 222 Ft/m²
Telekterület
3 970 m²
Szobák száma
4 + 1 fél
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb kazán

Szeretne Magyarország egyik legfestőibb falujában, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzet egyik gyöngyszemében távol a világ zajától, a Zengő "árnyékában" de mégis közel Pécshez élni?

Püspökszentlászón eladó 3970 m2-es nagy telken (egy része erdő) rusztikus stílusú (és ezt megőrizve felújított) két házból álló ingatlan.

2016-ban rusztikus stílusban felújított két ház vízét a soha ki nem apadó 3 patakból nyerik, a fűtése a nagyobb háznak vegyes kazán (cirkó fűtéssel) + kandalló még a kisebbik ház fűtése cserépkályhával történik! Az ingatlan megközelítése egy 2 km-es vadregényes úton lehetséges, ami télen is járható.

A nagyobbik ház mint egy 130 m2-es, tégla építésű az alsó részen garázs + tárolók és a kazánház található! A ház lakrésze két szintes amerikai konyha + nappali + 2 szobás, nagy fürdővel és szintenkét wc-vel!

A kisebbik ház, amely teljes körű felújítást kapott 2016-ban, vegyes falazatú ( kő-tégla-vályog) a falu hagyományait őrző parasztház, konyha-étkezős + 2 szobás, mint egy 70 m2-es!

A telek igényesen parkosított, gondozott a hátsó részen kis erdős rész valamint termő gyümölcsfák találhatók! A két ház között grillsarok található, kemencével.

Az ingatlan kialakításából adódóan alkalmas két generáció együttélésére, egy helyen de még is elkülönülve, valamint alkalmas vendéglátó vállalkozás kialakítására is! Tekintettel arra, hogy belterületi ingatlan ezért a nagycsaládos kedvezmények igényelhetők rá!

A házba igényes Pécsi lakás - előzetes értékegyeztetés után - beszámolható!

Referencia szám: HZ523230