Bezárás

Szeghalom, Érmellék utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szeghalom, Érmellék utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
127 m²
Négyzetméterár
173 228 Ft/m²
Telekterület
2 000 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2014
Pince
nincs
Épület szintjei
földszintes
Tetőtér
nem beépíthető
Fűtés
vegyes tüzelésű kazán
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön helyiségben
Légkondicionáló
van

Eladóvá vált Szeghalmon, a központhoz közel az Érmellék utcában 2013-ban épült, 127 m2 hasznos alapterületű családi ház. 3 szoba (15 m2; 17 m2; 13 m2), konyha (8,5 m2), ebédlő (15 m2), nappali (11 m2), közlekedők (14 m2+ 5 m2), WC (1,5 m2), fürdő (6,5 m2), gardrób (7 m2), kamra (4 m2), kazánház (4,5 m2), fedett terasz (6 m2) található benne, 50 m2 -es beépíthető terasszal. Rendezett udvarral rendelkezik.
A ház vasbeton pontalapokon fekvő, vasbeton lábazati gerendákkal és vasbeton lemezalappal készült. Külső- belső falszerkezete 22 cm átmérőjű, fenyő boronafalas rönk. A födém a falszerkezettel megegyező rönk gerendázattal, lambériaburkolattal ellátott. Fűtési rendszere radiátoros és a hidegburkolatoknál padlófűtéses, vegyestüzelésű kazánnal, 1000 l-es puffertartállyal rendelkezik. A házban a meleg vizet egy 200 l-es elektromos bojler biztosítja, a bojler csőkígyóval rendelkezik, amely a fűtési rendszerre van kötve, így a fűtési szezonban rásegít a melegvízellátásra. A ház alacsony rezsivel fenntartható.
Jelenleg egy helyrajzi számon a telek hátsó részén 2 db 7 m x 45 m- es fólia található, ami növénytermesztésre alkalmas, mely a vételárban nincs benne, megegyezés szerint az is megvásárolható. Az utca teljes mértékben közművesített.
Pár szó a rönkházak előnyeiről: fa kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal bír, ezért a fa falazattal nagyon kedvező energetikai értékeket érhetünk el. További előnye, hogy a rönkházak lakás klímája is nagyon optimálisan alakul hála a ténynek, hogy a túl sok párát a fa képes magába szívni, míg, ha túlszáraz a levegő, a falakból megfelelő mennyiségű párát juttat a levegőbe, azaz lélegzik. A gerendaházban egy életre igazi otthonra találhat bárki, aki arra vágyik, hogy természetes anyagok vegyék körül.
Ajánlom kis és nagy családosoknak, bárkinek, aki kedveli a romantikus hangulatú erdei házikókat, vagy odavannak érte, ha sok faanyag veszi körül őket.
Emeleti lakás beszámítása opció lehet. Megtekintés csak előzetes egyeztetés alapján.