Bezárás

Szigetszentmárton, Központ

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szigetszentmárton, Központ

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
160 m²
Négyzetméterár
311 875 Ft/m²
Telekterület
1 441 m²
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Pince
van
Épület szintjei
földszintes
Tetőtér
beépíthető
Fűtés
gáz (cirko), gáz (konvektor)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
udvari
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Légkondicionáló
nincs

VÁLLALKOZÁS ÉS LAKÁS EGYBEN, SZIGETSZENTMÁRTONBAN. HASZNÁLJA KI!

Szigetszentmártonban a HÉV állomás közelében Eladó egy 160 m2-es sokféle lehetőséget kínáló ingatlan, mely lehet akár 2 lakásos társasház vagy családi ház és üzleti vállalkozás helyszíne is 1441 m2-es saroktelken, 2 utcafronttal, 2 bejárattal.

A házban jelenleg egy lakás és egy nemrég még üzemelő vendéglátó egység van kialakítva, tartozik hozzá egy melléképület, melyben kamra, szerelőaknás garázs, pince nyári konyha és állattartó ól van.

A lakásban tágas előszobából balra étkezős konyharészbe jutunk, ahol főzőfülkében lehet tevékenykedni, itt lett elhelyezve a gázcirkó is. Az előszobából jobbra nyílik egy kamra, majd tovább haladva, közlekedőn át a 3 nagyméretű szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A konyhából juthatunk le a pincébe és innen lehet a hatalmas manzárdtetős padlásra feljutni. Burkolatai jó állapotúak, de a korszerű igényeknek megfelelően igény szerint felújíthatóak.

A jelenlegi üzlettérben 2 nagy kiszolgálótér van, egy kisebb és egy nagyobb, valamint férfi, női wc és zuhanyzós fürdőszoba is ki van alakítva. Innen is nyílik egy pincerész, ami a vállalkozást kiszolgálhatja.

Az 1958-ban téglából épült ház jó állapotú, gáz központi fűtéssel, illetve az üzlet konvektorral fűthető. Külső nyílászárói hagyományosak fából, fürdőszobái 2017-ben és 2018-ban lettek kialakítva.

A padlástér alkalmas tetőtér beépítésre, illetve az új kormányrendelet szerinti különálló padlástéri lakás kialakítására, mivel betonfödémmel rendelkezik a ház.

Mivel saroktelken, illetve 2 utcára nyílva helyezkedik el a ház, így abszolút alkalmas 2 funkciónak akár üzletnek is vagy 2 különálló lakásnak, akár a földszintet elkülönítve, akár a padlásteret külön lakásnak kialakítva, külön udvarral, külön utcai bejárattal.

Tömegközlekedésként igen közel a HÉV állomás és buszmegálló is, mellyel akár közvetlenül Budapestre is be lehet jutni, a település központja, élelmiszer boltok, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola 10 perc sétára található.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.