Bezárás

Baja, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Baja, Belváros

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
620 m²
Négyzetméterár
177 419 Ft/m²
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
udvari
Tájolás
nyugat
Kertkapcsolatos
igen

Baja belváros peremén egyedülálló lehetőség! Eladásra kínálom a fotókon szereplő társasházat, mely az 51-es főút nyomvonalán helyezkedik el és jelen állapotában két nagy méretű (lakásonként 310 m2) három szintes lakásból áll. Elsősorban egyben eladó, de a tulajdonos nem zárkózik el a lakásonkénti vásárlástól sem!
A három szintes épület szélső lakásának alsó szintjén további külön bejáratú, akár lakás kialakítására alkalmas méretű helyiségek találhatók, illetve pulttal rendelkező látvány pékségnek kialakított üzlethelyiség, mely sok más célra is kiválóan alkalmas. Vállalkozás azonnal megkezdhető benne, ipari árammal és minden engedéllyel rendelkezik. Külön lépcsőházból lehetséges a bejutás az épület keleti oldalán a lakásokba, a nyugati oldalon pedig földszinti bejáratok találhatóak. Az épület mellett dupla garázsok lettek kialakítva, illetve parkolás a saját udvarban is megoldott. Lakásonként külön fűtéssel rendelkezik az épület, kondenzációs kazán megoldással az egyikben, gázkonvektorral a másikban. A tetőtér is beépíthető, melyben további lakások kialakítása is lehetséges.
Rendelkezésre állnak kész tervek 8 lakásos társasházra történő átépítésre, plusz a földszinten üzlethelyiségek, kerékpártároló és egyéb kialakítására, melyek irodánkban megtekinthetőek. A vételár tartalmazza a külön helyrajzi számon szereplő telket is, mely kerítésen belül található így az épülethez összesen ~2000 nm telekrész is tartozik, melyre sarki elhelyezkedése révén a bejutás két utcából is lehetséges.

Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!