Bezárás
8.9 M Ft

21. kerület, Csepel-Gyártelep

Térkép előnézet

megnézem a térképen

21. kerület, Csepel-Gyártelep

x
Típus
eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület
34 m²
Négyzetméterár
261 765 Ft/m²
Épület szintjei
4
Emelet
3
Irodaház kategóriája
C

Budapest XXI. kerületében, a dinamikusan fejlődő Csepel Művek egyik legjobb lokációjában kínálunk megvételre, egy 3500m2-es, 4 szintes irodaházban, különböző alapterületű irodahelyiségeket. A még elérhető helyiségekről érdeklődjön telefonon!
Az irodaházban a szuterén szinten 66 - 220m2 közötti, tágas helyiségek közül választhat, a 2. és 3. emeleten pedig 15 - 160m2 között találunk lehetőségeket. Akár a teljes szint megvásárolható kedvezményes áron, vagy az egész irodaház. Valamennyi irodahelyiség új nyílászárókat - ablakokat és bejárati ajtót - kap a birtokbaadásra, a festés és burkolatok kiválasztása, kivitelezése pedig az új tulajdonosra vár. A jelen hirdetés egy 3. emeleti, 34m2-es irodahelyiségre vonatkozik. Minden emeleten kialakításra került egy nagy alapterületű közös mosdó/WC és tusoló helyiség. Az épület fűtése jelenleg távfűtéssel biztosított, de lehetőség van a gázra történő rákötésre is. Az ingatlan jelenleg nem üzemel, üresen áll, így azonnal birtokba vehető.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M186160 - as referenciaszámra!