Bezárás
37 M Ft

Albertirsa, Pálinkafőző út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Albertirsa, Pálinkafőző út

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
4 958 Ft/m²
Telekterület
7 463 m²
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
nincs
Beépíthetőség
25 %

BERUHÁZÓK, VIDÉKRE KÖLTÖZNI VÁGYÓK SZÍVES FIGYELMÉBE AJÁNLJUK!

Eladásra kínáljuk a képeken látható, kiváló fekvésű, összességében 7.463m2 alapterületű ingatlanokat (összesen 4 egymás melletti ingatlan). Az ingatlanok Albertirsa kertvárosi részén, a Pálinkafőző utca és a Kenderháti sor között találhatóak. A Pálinkafőző utca aszfalt borítású, míg a Kenderháti sor földes medrű út.

Az ingatlan besorolásának megváltoztatása jelenleg folyamatban van zártkertiről belterületire, ezt követően a Helyi Építési Szabályzat szerinti LF-4 építési övezetbe fog tartozni, így a legkisebb kialakítható telek méret 1.000 m2, a legkisebb telekszélesség 12 méter, a beépítés megengedett legnagyobb mértéke 25%.

A telkek teljes szélessége a Pálinkafőző utca felől 39,91 méter, míg a Kenderháti sor felől 38,16 méter. Az ingatlan hossza kb. 190 méter.
Az ingatlanon található részben vályog-, részben téglaépítésű épület alapterülete 15 m2, mely 2 helyiségből áll és tökéletesen alkalmas akár felvonulási épületnek is.

Az ingatlanon az alábbi közművek találhatóak meg: víz, villany. Továbbá az ingatlanon jó vízhozamú fúrt kút is található, mely korábban a területen található gyümölcsfák ellátását szolgálta, így a terület egészén elszórva rendelkezésre állnak víz és áramvételi kiállások is.

A gáz a Pálinkafőző utcán az ingatlan előtt halad el.

Kenderháti sor felől elérhető közmű: villany

Óvoda/orvosi rendelő: 1 km
Vasútállomás/buszmegálló: 1 km
Iskola: 2 km
Élelmiszer üzlet: 300 méter

Az ingatlan akár egészben, akár részben is eladó. A hirdetésben feltüntetett ár a teljes ingatlan egyben történő megvásárlására vonatkozik.

További kérdés esetén készséggel állunk az érdeklődők szíves rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.

KÉRJÜK, INGATLANKÖZVETÍTŐK ÉS INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODÁK CSAK KONKRÉT VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN KERESSENEK!