Bezárás

11. kerület, Savoya Ház

Térkép előnézet

megnézem a térképen

11. kerület, Savoya Ház

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
96 m²
Négyzetméterár
689 320 Ft/m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Lakópark neve
Savoya Ház
Épület szintjei
7
Emelet
7
Tetőtér
nem tetőtéri
Fűtés
hőszivattyú
Energiatanúsítvány
AA++
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
3 M Ft
Kilátás
panorámás
Erkély
14 m²
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m vagy magasabb
Tájolás
délkelet
Légkondicionáló
van
Kertkapcsolatos
nem

Évek óta foglalkozunk társasházak építésével. Évről évre fejlődtünk, lépést tartottunk a különböző építési technológiák korszerűsödésével. Így házainknál komoly hangsúlyt fektetünk, a megújuló energiafelhasználásra. A fűtés, hűtés-melegvíz ellátást modern és gazdaságos levegős hőszivattyúk szolgáltatják. Ezekkel biztosítjuk a lakások alacsony fenntartási költségét. Egy későbbi lépésként a terveknek megfelelően a tetőre telepítendő naperőművel a lakók a teljes rezsiköltséget lenullázhatják.

A neves építész Kajdócsi Jenő remek, jól átgondolt koncepciója alapján, a dunai panorámát valamint a benapozást figyelembe véve a ház Dél felé csökkenő épület magasságot kap ennek köszönhetően egyedi építészeti stílust és tervrajzi elrendezést képvisel. A ház nyugati főhomlokzata egy hatalmas üveg élőkép (4500 nm), melyen egy természeti ábrázolás látható (erdőrészlet), utalva cégünk környezetbarát filozófiájára. Ez a struktúra éjjel is különösen szép sziluettet mutat az energiatakarékos led világításnak köszönhetően.
Egyedülálló továbbá az épülő társasház elhelyezkedése, ugyanis a Duna part és a Savoya Park közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Így akár egy kellemes Duna-parti séta, vagy egy gyalogos bevásárlással összekötött ügyintézés is könnyen megtehető.

A városközpontból vagy az autópályák irányából több villamos és busz vonal, főútvonalak, fő kerékpárút teszik könnyen és gyorsan megközelíthetővé.
Magyarország gazdasági helyzetét tekintve jelenleg biztonságos és kiváló befektetés az ingatlan vásárlás. Projektünk ár-érték aránya rendkívül kiemelkedő. Bevezető áraink az előértékesítés során (visszavonásig) még kedvezőbbek. A Duna parti lakások szintén előnyt jelentenek akár a lakás, akár az ingatlan bérleti piacon. A tervek szerint a háztól 100 méterre tervezzük egy Duna parti plázs kiépítését.

Egyedi belsőépítészeti programjaink célja a vevők sokszínű elképzeléseinek maradéktalan megvalósítása a lakásban felhasznált anyagok vonatkozásában. A legfontosabb hogy minden vevőnk elégedett legyen és a számára legszebb lakást valósíthassuk meg.

Lakópark adatai:

Savoya-ház

Lakópark képe
Lakások száma
206 db
Alapterület
59-96 m²