Bezárás
210 M Ft

11. kerület, Kelenföld

Térkép előnézet

megnézem a térképen

11. kerület, Kelenföld

x
Típus
eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület
440 m²
Négyzetméterár
477 273 Ft/m²
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
4
Emelet
4
Tetőtér
nem tetőtéri
Irodaház kategóriája
C
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Légkondicionáló
van

A Bartók Béla út kelenföldi, csendes, de kifejezetten jó tömegközlekedési adottságokkal rendelkező területén kínálok megvételre egy részlegesen felújított, 440 négyzetméteres ingatlant.

FŐBB JELLEMZŐK
- 440 négyzetméter
- jelenleg 8, eredetileg 10 szobás
- házközponti fűtés
- műanyag nyílászárók
- teljesen klimatizált
- kiváló közlekedés: Kelenföld metróállomás 8 perc sétára található, a 19/49-es villamosok megállója közvetlenül az épület előtt található
- két parkolóhely, zárt udvaron
- lakásokká alakítható
-hatalmas, világos konyha-étkező
- külön női-férfi WC, mosdó, zuhanyzó

AZ ÉPÜLET:
Az ingatlan az irodaház negyedik, legfelső emeletén található, ez által biztosan nem kell aggódni a felső szomszédok zajos léptei miatt, sőt, a tetőtér beépítésére is van lehetőség. Sajnos megemlítendő az is, hogy az épület nem liftes, azonban ezt az hátrányát az ár is tükrözi.
Az irodaházban összesen 15 bérlő / tulajdonos található, közöttük üzemorvos, orvos, ügyvéd, szerkesztőség is. A bérlők csendesek, tekintettel vannak egymás munkájára, így Ön biztosan nyugodtan tud majd dolgozni mellettük.
Az irodaház rendelkezik saját, elektromos kapuval elzárt parkolóval, ahol két hely rendelkezésre áll az új tulajdonos számára. Szerencsére a parkolás alapvetően nem probléma a környéken, mivel a környező utcákban ingyenes a parkolás.
A környék tömegközlekedési adottságai remekek, a vasútállomás közelsége miatt vidékről is könnyedén megközelíthető, Érd 9, Tárnok 26 perc vonattal; a belváros felől az M4-es metróval lehet egyszerűen megközelíteni a helyet, de a 19-es és 49-es villamosok is közvetlenül előtte állnak meg.

AZ IRODA:
A 440 négyzetméteres iroda 10 különálló helyiségből áll, melyek mindegyikét egy közlekedő folyosóról lehet megközelíteni. A folyosó méretéből adódóan alkalmas szekrények elhelyezésére, illetve akár váróterem funkcióját is betöltheti. Szintén a folyosóról nyílik a vizesblokk, melynek része egy külön férfi és női illemhely, illetve e mellett található a konyha is, melyhez egy nagy méretű büfé is társul.
Az iroda minden helyisége klimatizált, 3 rétegű, hőszigetelt műanyag nyílászáróval felszerelt. A radiátorok is mind cserélve lettek, a fűtést pedig a házközponti gázkazán szolgáltatja.

A KÖRNYÉK
Az irodaház környéke nem csak a kiváló tömegközlekedési adottságok miatt említésre méltó, hanem a rendkívül sok zöldterület miatt is. Az ingatlan ablakai mind egy szépen gondozott parkra néznek, a Bikás Park pedig 3-4 perc alatt elérhető, ami a dolgozók közérzetét is javíthatja, illetve egy esetleges lakássá alakítás esetén előnyt jelenthet továbbértékesítés esetén is.

A KONCEPCIÓ
Az iroda rendkívül sok funkciót betölthet: alkalmas lehet akár egy nagy cég számára is, de a folyosóról különnyíló helyiségeknek köszönhetően tökéletes befektetés, hiszen kisebb irodák számára bérbe adható.
További előny lehet, hogy a társasházi alapító okirat nem tiltja a lakás célú használatot sem, amit a környéken több irodában kihasználnak. Lakásoknak átalakítva a helyiségeket, azok akár havi 7-800.000 Ft profitot is hozhatnak.

A HÁTRÁNYOK
Természetesen az iroda - mindösszesen - kettő darab hátrányát sem szabad eltitkolni: az irodaház osztatlan közös tulajdonban van - előzetesen egyeztetve az összes társtulajdonos lemondott az elővásárlási jogáról -, illetve mint már említettem a hirdetés elején, az épületben nincs lift. Az ár - mely jelentősen alacsonyabb, mint a környék négyzetméter ára - tükrözi is ezt a két hátrányt.

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet! Amennyiben további kérdése lenne, esetleg szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal akár emailben, akár telefonon a nap bármely időszakában, akár hétvégén is! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, vissza fogom hívni Önt.központi, metró M4 vonat vasút bikás park sport pláza bicikliút kiadható