Bezárás
790 000 Ft havonta

3. kerület, Nánási út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

3. kerület, Nánási út

x
Típus
kiadó egyéb iroda
Alapterület
150 m²
Építés éve
2001-2010 között
Költözhető
azonnal
Emelet
földszint
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
utca, közterület
Bútorozott
nem
Min. bérleti idő
1 év
Minimum bérelhető terület
127 m²

Szeretne Ön saját magának és kollégáinak egy egyedi, különleges, távol a város zajától - a Dunához-természethez közeli, és mégis modern-újszerű klimatizált irodai körülményeket teremteni a mindennapok munkájához a gyönyörű Római part-on, úgy hogy munka közben/után bármikor használható a kertben levő nagy medence ?!
Akkor ez az Ön lehetősége!

2005-ben épült társasházak területén - szintén ekkor épült,újszerű 2 bejáratú / az őrzött portaszolgálattal ellátott udvar felől és a Duna felől/ - földszinti: raktárral /galéria/, terasszal, vizes-blokkal, konyhával, teherlifttel,stb. rendelkező ingatlan.

Az ár tartalmazza a közös költséget is ! (benne az őrzés, kertfenntartás-gondozás, medence karbantartás, épület karbantartás, szemétszállítás, udvarvilágítás,stb.

Költségek:
- áram (fogyasztás szerint)
- fűtés (csak télen fizetendő,központi kazánról, az iroda saját mérőjén mért hőfogyasztás alapján)
- 10 E. Ft/hó víz-csatorna átalány
Zárt parkolási lehetőségek: 5 db kerti parkoló az őrzött udvarban, ára: 55000/hó , és/vagy: mélygarázs / n. 20 E. Ft/hó/hely/
A hűtést a nagy térrészben két 5 kW-os hűtő-fűtő klíma biztosítja, átmeneti időszakban gazdaságosan lehet velük fűteni is.
A tárgyalóban és az ügyvezető irodájában csak hűtésre képes, kb 2x1,5 kW-os klímák vannak, közös kültéri egységgel. Az ingatlan riasztóval is felszerelt.

Megállapodás után azonnal kiadó az iroda, a megtekintés rugalmas!