Bezárás

12. kerület, Széchenyihegy

Térkép előnézet

megnézem a térképen

12. kerület, Széchenyihegy

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
256 m²
Négyzetméterár
1 246 094 Ft/m²
Telekterület
1 146 m²
Szobák száma
5 + 2 fél
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
luxus
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
panorámás

3 generációs, irodának, cégközpontnak is alkalmas

Alsó szint frissen felújítva!Ha szereti a csendes környezetet, az élhető minőségi tereket, a lekerekített formavilágot, a pazar kilátást és a körbe járó napot, akkor jól érezné magát ebben a kétgenerációs villában, ahol az alsó lakrészben akár külön bejáratú irodáját is kialakíthatja.
A ház kívülről rejtőzködő, belül barátságos, kreatív.
A természetvédelmi terület és az erdő közelsége sétákra, kirándulásokra kínál akár napi lehetőséget, mégis télen-nyáron könnyen megközelíthető, percek alatt elérhető a Duna vonala (az Erzsébet híd még látszik is)

A környék biztonságos, többnyire 15-20 éve épült házak jellemzik, a közelben játszótér, vendéglő és iskola is megtalálható.

A ház klimatizált, a kert automata öntözőrendszerrel van felszerelve.

Méretek: 40 nm emeleti terasz, 65 nm földszint (3 szoba, fürdőszoba), 75 nm emelet (nappali, konyha), 76 nm tetőtér (3 szoba, fürdő), 40 nm garázs, 10 nm kerti medence

A ház tervdokumentáció mind megvannak, még az építési napló is. Az építtető jó 20 éve, amikor a ház épült, az ausztriai Év Háza verseny egyik nyertesét igyekezett ide megálmodni.HA ÖNNEK vagy ISMERŐSÉNEK VAN ELADÓ INGATLANA, KERESSEN MINKET MÉG MA!

AJÁNLJON MINKET ISMERŐSÉNEK IS, ÉS HA ELADJUK AZ AJÁNLOTT LAKÁST, 100eFt-ot FIZETÜNK ÖNNEK.

ÉRVEINK: HOZZUK A VEVŐT, MUNKADÍJUNK 3% VAGY 3,5%, ÜGYVÉD INGYENES, HITELTANÁCSADÁS INGYENES, ANGOL ÉS NÉMET FELSŐFOKÚ NYELVISMERET A KÜLFÖLDI VEVŐK ELÉRÉSÉHEZ, KÖZGAZDÁSZ ÉS ÉRTÉKBECSLŐI DIPLOMA A SZAKSZERŰSÉG ÉRDEKÉBEN.